Počasí dnes24 °C, zítra21 °C
Pondělí 9. září 2024  |  Svátek má Daniela
Bez reklam

VIDEO: Muž spěchal na brněnské letiště. Dostal pokutu za rychlost, pak vycouval z kolony na dálnici

Muž, který spěchal na brněnské letiště, pořádně šlápnul na plyn. Za překročení rychlosti v omezení dostal pokutu, ve zběsilé jízdě ale pokračoval. Zastavila ho až kolona na dálnici, která se vytvořila kvůli nehodě. Rozhodl se, že z kolony vycouvá ještě v době, kdy záchranářskou uličkou projížděli hasiči a zdravotníci.

Na delší cesty by měli lidé vyrazit s dostatečným časovým předstihem a obzvláště to platí při cestování na letiště. Své o tom ví jeden z řidičů, který ve středu dopoledne spěchal po dálnici D2. Nejprve překročil rychlost v omezení, za což dostal pokutu.

„O několik desítek minut uvízl s ostatními řidiči v koloně za nehodou kamionu. Situaci vyřešil nešťastně couváním, což je na dálnici zakázáno. Učinil tak k velké nelibosti v koloně čekajících řidičů, kteří kontaktovali policisty na lince 158, ještě v době, kdy záchranářskou uličkou projížděli záchranáři a hasiči,“ informoval policejní mluvčí Pavel Šváb.

 Přestupek neukázněného řidiče se bude řešit ve správním řízení, kromě pokuty může počítat i s šesti body na svém kontě. Cestu na letiště navíc svým chováním neurychlil. „Jakmile to situace dovolila, policisté menší auta otáčeli a řízeně je z kolony vypouštěli,“ dodal Šváb.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením PČR

Štítky PČR, policisté, kolona, pokuta, letiště, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž spěchal na brněnské letiště. Dostal pokutu za rychlost, pak vycouval z kolony na dálnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.