Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Situace s ledovkou se lepší, policie přesto řešila během noci několik nehod

Policie dnes ráno informovala o tom, že situace na jihomoravských silnicích je výrazně lepší než v úterý potažmo v pondělí večer. I přesto policisté vyráželi k několika nehodám. Některé skončily zraněním, někde šlo o nesjízdnou silnici a někde řidiči srazili zvěř.

Páteřní silnice jsou podle policie sjízdné a provoz na nich probíhá bez zvláštních událostí a nehod. „Problémy jsou na komunikacích nižších tříd a ve vyšších polohách především na Blanensku a Brněnsku,“ uvedl v tiskovém prohlášení na webu policie mluvčí Bohumil Malášek.

Od půlnoci do půl osmé ráno policie řešila několik nehod. Šlo o čtyři dopravní nehody, které skončily zraněním některého z členů posádky, zrarění však podle policejního mluvčího nejsou vážná.

Policie řešila i třináct nehod, které se obešly bez zranění, osm oznámení o nesjízdných nebo zablokovaných silnicích a čtyři srážky se zvěří.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky ledovka, doprava, nehoda, policie, Brno

Situace s ledovkou se lepší, policie přesto řešila během noci několik nehod  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.