Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Přečtěte si, jaké opravy chystá brněnský dopravní podnik v novém roce

Brněnský dopravní podnik zveřejnil přehled velkých oprav tramvajových tratí, do kterých se jeho pracovníci pustí v roce 2024. První z nich bude modernizace trati při ulici Obvodová od zastávky ZOO po smyčku Rakovecká. Ve vozovně v Pisárkách bude podnik budovat nové kolejové rozvětvení.

Dopravní podnik města Brna na svém facebookovém profilu zveřejnil informaci o tom, jaké velké opravy tramvajových tratí letos na cestující čekají.

Od června do září by měla probíhat modernizace trati při ulici Obvodová, a to v úseku od zastávky ZOO po smyčku Rakovecká. Jde o úsek dlouhý 1350 metrů a proběhne tam kompletní výměna kolejí a sanace podloží a také stavební úprava zastávek Zoologická zahrada a Přístaviště.

Druhým velkým projektem bude v novém roce dokončení stavby vratné smyčky v Pisárkách. „Součástí stavby je i kompletní vybudování nového kolejového rozvětvení ve vozovně Pisárky,“ uvedl dopravní podnik na svém facebookovém profilu. Tato stavba by měla probíhat v létě.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto DPMB

Štítky doprava, opravy, koleje, tramvaj, šalina, Brno

Přečtěte si, jaké opravy chystá brněnský dopravní podnik v novém roce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.