Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Na dálnici D1 v Brně se s autem srazil motorkář. S těžkým zraněním skočil v nemocnici

, aktualizováno 13. září 2023, 8:52

Vážná nehoda osobního vozu a motocyklu uzavřela dálnici D1 v Brně ve směru na Vyškov. Zcela uzavřena byla dálnice zhruba půl hodiny, v 6:20 byl provoz obnoven odstavným jízdním pruhem. Provoz byl plně obnoven po 8:00. Záchranáři ošetřili těžce zraněného motorkáře.

Nehoda se stala kolem 5:45 na 198. kilometru ve směru na Vyškov. Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. Záchranáři ošetřili těžce zraněného motorkáře. „V péči jsme měli motorkáře s těžkým poraněním. Po ošetření jsme jej převezli na urgent Fakultní nemocnice Brno. Nikdo další zraněný nebyl," uvedla mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

Policejní mluvčí Pavel Šváb řekl, že pruh kapacitně nestačil a na místě se tvořily kolony. Úplně byl provoz obnoven po 8:00. Dálnice D1 v okolí Brna dlouhodobě kapacitně nedostačuje. Každý den zde projede až 80 tisíc vozidel, což způsobuje dlouhodobé a pravidelné dopravní problémy i v situaci, kdy je dálnice zcela bez omezení. Rozšíření se má dočkat dálnice od 182. po 210. kilometr, stavět se bude zhruba deset let.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto ZZS

Štítky dálnice, D1, doprava, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na dálnici D1 v Brně se s autem srazil motorkář. S těžkým zraněním skočil v nemocnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.