Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Na jižní Moravě perlil nadějný traktorista. Pšenici vyložil na silnici

Před alkoholovými radovánkami, ke kterým vybízí letní počasí, varují řidiče jihomoravští policisté. Často si totiž pití užívají lidé, kteří poté sedají za volanty dopravních prostředků. Jedním z takových hříšníků byl i traktorista na Znojemsku, jehož dobrodružná večerní jízda skončila v průjezdu zatáčky. Oči si poté mohl vyplakat nad vysypaným obilím, které zrovna převážel.

Zběsilé řidičské umění předvedl na jihu Moravy opilý traktorista. Než se vydal na cestu, posilnil se ještě před těžkou dřinou alkoholickým nápojem. Pití se mu ale nevyplatilo. Do velkého vozu nasedl s pomotanou hlavou a zapomněl, že za sebou potáhne těžký náklad.

Sedmačtyřicetiletý traktorista se chvíli pokoušel stroj řídit, finální destinací, kde vozidlo nechtěně zaparkoval, se mu ale nakonec stala malá obec Rybníky na Znojemsku. Ve vesničce si nepohlídal tachoměr a v zatáčce ho potrestaly fyzikální zákony. „Nepřizpůsobil rychlost jízdy a při průjezdu se převrátil,“ uvedl mluvčí jihomoravských policistů Bohumil Malášek.

Po příjezdu policie, která nešťastníka našla hned vedle hromady rozsypané pšenice na silnici, muž podstoupil dechovou zkoušku. Ta vysvětlila, proč svoji zásilku řidič nedoručil, měřicí přístroj totiž ukázal výsledek okolo jednoho promile.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Jihomoravský kraj, Znojemsko, traktor, nehoda, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na jižní Moravě perlil nadějný traktorista. Pšenici vyložil na silnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.