Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Komplikace kvůli stavebním pracím. U brněnského koupaliště je obtížné zaparkovat

Parkování u brněnského koupaliště Riviéra je letos pro návštěvníky velmi komplikované, zhorší se i přístup MHD. Důvodem je přestavba Bauerovy ulice. Parkovat bude možné pouze u hotelu Orea Voro (bývalá Voroněž II) nebo ve vedlejším parkovacím domě Expoparking, případně na přilehlých plochách, které spadají do parkovací zóny C. Odtud budou muset jít návštěvníci buď několik set metrů pěšky nebo využít speciální okružní autobusovou linku C, uvedla za město Alena Dudková.

Koupaliště se otevřelo již o tomto víkendu, linka bude v provozu od 1. června, řekla mluvčí dopravního podniku Barbora Doležalová. Bude jezdit proti směru hodinových ručiček od zastávky Velodrom (před hotelem Orea Voro) po Křížkovského ulici na Hlinky do Pisárek a na zastávku Riviéra a odtud znovu k Velodromu. Veškerá parkovací místa podél Bauerovy ulice jsou momentálně zrušená a jsou součástí stavby.

Zrušená je i zastávka Riviéra ve směru do Pisárek a funguje pouze zastávka Riviéra ve směru na Mendlovo náměstí. Stejně tak jsou zrušeny zastávky Bauerova v obou směrech. Zastávka Velodrom ve směru do Pisárek je přesunutá zhruba o půl kilometru vzad a je proti stejnojmenné zastávce v opačném směru.

Práce na stavbě silnice budou pokračovat od 27. června v další etapě a organizace dopravy se od tohoto termínu změní. Současná úprava je tedy platná zhruba do konce školního roku.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Archiv Brněnská Drbna

Štítky ČR, doprava, rekreace, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Komplikace kvůli stavebním pracím. U brněnského koupaliště je obtížné zaparkovat  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.