Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Kamioňák vjel do úzké ulice. Zasekl se mezi auty, poničil je a nemohl odjet z Brna

Do nepříjemných problémů se dostlal řidič náklaďáku v Brně, který vjel do úzké Kollárovy ulice v městské části Královo Pole. Jenže průjezd vozovky kamioňákovi vůbec nevyšel. S kamionem se zasekl mezi zaparkovanými automobily a z maléru proto šoféra tahali až strážníci.

Do problémů se dostal čtyřiatřicetiletý šofér ze severní Moravy v pondělí odpoledne, když projížděl Královým Polem. Z neznámých důvodů vjel do Kollárovy ulice, do níž si špatně najel. Na místo přispěchala hlídka městské policie, jež naznala, že bez její pomoci je muž v koncích a z Brna neodjede. Podali proto vystresovanému řidiči pomocnou ruku. 

„Kabina vozu byla zaklíněná mezi zaparkovanými auty v ulici a jeho přívěs zasahoval do Palackého třídy. Při snaze projet zatáčkou řidič náklaďáku přední částí vozu navíc poškodil vnější zpětné zrcátko jednoho ze zaparkovaných aut. Hlídka zjistila provozovatele tří zaparkovaných vozidel a požádala je o to, aby z místa odjeli,“ sdělila mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Strážníci přemýšleli i o jiných variantách, jak dostat zaklíněný kamion z ulice. Jenže zjistili, že jediná možnost možnost, je zavolat majitelům poškozených aut. K případu povolali rovněž policisty, kteří si vše potřebné zapsali. „Jednání řidiče ze Šumperska vyšetřují státní policisté jako dopravní nehodu,“ dodala Pokorná.


 

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Brno

Štítky Brno, Královo Pole, Kamion, Zaseknutí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Michal Ficus

Je dobře, když se tam v Brno bavěj sami...

Úterý, 23. května 2023, 18:20Odpovědět

Kamioňák vjel do úzké ulice. Zasekl se mezi auty, poničil je a nemohl odjet z Brna  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.