Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dálnice D1 je v obou směrech zcela uzavřená. Dopravní tepnu zablokovaly nehody kamionů

Hned dvě nehody kamionů během jediné nehody zcela zablokovaly dálnici D1 mezi Prahou a Brnem v obou směrech. Nehody se naštěstí obešly bez zranění. Policisté navádějí řidiče na objízdné trasy.

První kamion havaroval před osmou hodinou na 174,5 km dálnice na Prahu. „Kvůli složitému vyprošťování byl provoz zastaven a řidiči sjíždí na exitu v Ostrovačicích. Zpět najíždí v Domašově na 168 km. Aktuálně objízdná trasa vede také přes Rosice a Zastávku," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

O hodinu později havarovala další tři nákladní auta ve směru na Ostravu na 190 km. Dálnice je uzavřena od sjezdu na Kývalce a řidiči pokračují na Brno po souběžné silnici II/602.

„Komunikace však kapacitně nemohou stačit a tvoří se kolony. Dbejte prosím aktuálních pokynů policistů a celé oblasti se pokud možno vyhněte," dodal mluvčí.

Foto ilustrační foto

Štítky dálnice, D1, nehoda, uzavření, kamiony, Dálnice D1, havárie, Praha, Brno, Pavel Šváb, Ostrava, Rosice, Ostrovačice, Domašov

Dálnice D1 je v obou směrech zcela uzavřená. Dopravní tepnu zablokovaly nehody kamionů  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.