Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Mrazivé záběry srážky chlapce a šaliny. Mladík se koukal do telefonu a skončil pod koly tramvaje

Díval se do mobilu a vešel přímo do cesty rozjeté tramvaje. Policisté zveřejnili video včerejší srážky třináctiletého chlapce se šalinou. Video, ze kterého doslova mrazí.

K nehodě došlo ve střed v podvečer poblíž haly Rondo. Třináctiletý chlapec přecházel po přechodu ulici na Nových Sadech, věnoval se ale více telefonu a vstoupil přímo před přijíždějící tramvaj. Její řidič neměl šanci srážce zabránit.

Zraněný mladík navíc zůstal zaklíněný pod vozidlem a přivolaní záchranáři jej s velkými obtížemi z pod tramvaje vyprošťovali. Hoch byl následně se středně těžkými zraněním převezen do nemocnice.

Policejní preventisté upozorňují, že telefonování, sledování her na telefonu či tabletu odvádí chodcovu pozornost a je poměrně častou příčinou nehod, jejichž účastníky jsou chodci. „Stejně tak je hodně nebezpečný poslech hlasité hudby ve sluchátkách," uzavřel policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Foto PČR

Štítky srážka, nehoda, chlapec, šalina, video, mobil

VIDEO: Mrazivé záběry srážky chlapce a šaliny. Mladík se koukal do telefonu a skončil pod koly tramvaje  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.