Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidička vyjela ze silnice a trefila betonový sloup, motor začal hořet

Na prvního máje si výhled na rozkvetlé třešně a zamilované páry pod nimi užívali nejspíš i dva účastníci silničního provozu, kteří nezvládli svá auta a skončili mimo silnici. V jednom případě - u čtyřiapadesátileté řidičky - začalo auto dokonce hořet.

V úterý dopoledne havarovala ve Velké nad Veličkou řidička Peugeotu. Při vjíždění do vesnice se zřejmě dostatečně nevěnovala řízení a vyjela přes zvýšený obrubník na travnatou plochu. Tam poté narazila do betonového podstavce s kovovým sloupem a světelným znakem přilehlé firmy.

majova-bouracka4.jpg

Po havárii začal motorový prostor auta hořet. Naštěstí duchapřítomně zasáhli ostatní řidiči, kteří oheň uhasili. Řidička utrpěla při havárii těžké poranění. Škodu policisté předběžně vyčíslili na 90 tisíc korun.

Opilý řidič skončil v nemocnici

Pár hodin poté, v úterý odpoledne, boural v Hodoníně jednatřicetiletý řidič Škody Octavia. Muž vyjížděl z Hodonína a při najíždění na nájezd vedoucí k silnici I/55 ve směru na Strážnici nezvládl řízení a otočil Octavii na bok.

majova-bouracka2.jpg

„Z místa nehody byl řidič se zraněním odvezen vozidlem do nemocnice. Ještě předtím se ale stačil podrobit orientační dechové zkoušce, která vykázala hodnotu 0,8 promile," prohlásil policejní mluvčí Petr Zámečník. 

Autoři | Zdroj PČR

Štítky nehoda, jižní Morava, motor, požár, řidička, silnice, Svátek práce, Peugeot, Hodonín, Škoda Octavia, Strážnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička vyjela ze silnice a trefila betonový sloup, motor začal hořet  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.