Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Na Hodonínsku hořela dílna u rodinného domu. Hasiči z objektu vynesli plynovou lahev

V úterý kolem osmé hodiny večerní vyjížděli hasiči k požáru dílny v Lužicích na Hodonínsku. Hořely prostory u rodinného domu, ve kterých majitel mimo jiné skladoval i propanbutanové lahve. Příčinu vzniku požáru hasiči teprve vyšetřují, škodu vyčíslí v následujících dnech.

Hasiči v úterý krátce po osmé hodině večer spěchali na základě hlášení na tísňovou linku k požáru dílny v Lužicích na Hodonínsku. Na místo vyjely dvě profesionální a tři dobrovolné jednotky.

„V době příjezdu prvních jednotek byl již objekt o přibližných rozměrech pět krát šest metrů zachvácený plameny," uvedl mluvčí jihomoravských hasičů Filip Venclovský.

Venclovský popsal, že Hasiči proti plamenům nasadili celkem tři vodní proudy a požár tak dostali pod kontrolu zhruba za minut od jeho ohlášení. Likvidaci požáru ohlásil velitel zásahu ve čtvrt na deset večer.

Zasahující hasiči vynesli z požárem zasažených prostor propanbutanovou lahev, u které provedli kontrolu teploty. U nádoby s plynem hrozil výbuch. Příčinu požáru i výši vzniklé škody musí zjistit vyšetřovatelé. Podle dostupných informací se při události nikdo nezranil.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS JMK

Štítky HZS JMK, hasiči, požár, plyn, Hodonínsko, Jihomoravský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Hodonínsku hořela dílna u rodinného domu. Hasiči z objektu vynesli plynovou lahev  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.