Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak mít Vánoce s vůní dobra?

PR článek

Vánoce se kvapem blíží a vy už přemýšlíte, čím obdarujete své blízké? Lokální, nadčasové, chutné a extravagantní, to vše jsou dárky z kolekce #PripravBrno. Kromě toho, že uděláte radost rodině, kamarádům či kolegům v práci, zasloužíte se i o kousek dobra. Z každého dárku jde určitý obnos na podporu Veřejné zeleně města Brna.

Dal by si někdo dobrou brazilskou kávu? To není pouze hláška z českého kultovního filmu… Kávová kultura má v dnešní společnosti své nezastupitelné místo. Vaši blízcí určitě ocení čerstvě praženou kávu z lokální brněnské pražírny Rebelbean. Čajoví nadšenci si zase mohou pochutnat na lahodných doušcích lipového čaje značky Sonnentor, sbíraného na slunné jižní Moravě. Není nad to, dát si svůj oblíbený nápoj, a ještě mít pocit, že vidíte celé město. Hrnek s jeho panoramatem jistě okouzlí a zpříjemní každé náročné ráno i pochmurný podzimní večer. 

Že byste raději něco více „fancy“? No, v Brně máme přece náš slavný orloj, ze kterého vždy v 11 hodin dopoledne vypadává skleněná kulička. Vyrábí je pro nás malá sklárna v Karlově na Vysočině. Zajímavý suvenýr i nevšední dekorace. Tyto atributy rozhodně kuličce z orloje nechybí.

Nemáte rádi hmotné dárky, ale přesto chcete příbuzné něčím obdarovat? I pro vás se na webu dárků z Brna najde ideální maličkost. Pošlete přání stromu! Podpoříte zeleň ve městě Brně a při částce alespoň 500 Kč se stanete adoptivními rodiči daného stromu. Vše lze vyřešit jednoduše z pohodlí domova přes BrnoiD, je to brnkačka, asi tak, jako si koupit šalinkartu.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky #PripravBrno, Vánoce, dárky, BrnoiD, zeleň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak mít Vánoce s vůní dobra?  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.