Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zákazníci Tesco nově nakoupí ve zmodernizovaných prodejnách v Uherském Brodě a Uherském Hradišti

PR článek

Otevírání nových a modernizace stávajících obchodů patří mezi hlavní priority společnosti Tesco. Kromě většího nákupního komfortu pro zákazníky přináší zrekonstruované obchody také efektivnější a šetrnější provoz. 

„Prodejny v Uherském Brodě a Uherském Hradišti jsme přestavěli tak, aby si zákazníci užili nákup ještě v příjemnějším a modernějším prostředí, které odráží nejaktuálnější trendy. Zároveň jsme kladli důraz na realizaci úsporných energetických a dalších opatření, aby provoz našich prodejen byl co nejšetrnější k životnímu prostředí,“ uvádí Katarína Navrátilová, generální ředitelka Tesco pro Českou republiku. 

Součástí modernizace obou hypermarketů byla úprava designu celých prodejen a vnějších fasád. V provozovnách byly také kompletně vyměněny podlahové krytiny. Pro pohodlí zákazníků proběhlo vylepšení pokladní zóny, v rámci kterého byly doplněny oblíbené samoobslužné pokladny. Kompletní renovací prošla oddělení ovoce a zeleniny a pekárna, která jsou nově spojená. Novinkou je rovněž používání ekologičtějšího CO2 při chlazení potravin, navíc na chladničky byly naistalovány dveře, díky nim se snižuje spotřeba elektrické energie a chladicích plynů. 

Prodejny v Uherském Brodě a Uherském Hradišti nabízí bohatý sortiment potravinářského i nepotravinářského zboží s důrazem na produkty sezónní nabídky. Zákaznicí si zde mohou vybírat rovněž z nabídky módní značky F&F za velmi příznivé ceny. K dispozici jsou také služby virtuálního operátora Tesco Mobile. 

Neprodané přebytky jídla prodejny darují každý den místním charitativním organizacím, firma tak významně přispívá ke snížení plýtvání potravinami a ke zvýšení jejich cílené redistribuce potřebným. Jen v minulém roce Tesco poslalo do potravinových bank 3,78 miliónů porcí jídla.

Tesco Stores ČR, a.s.
Tesco bylo založeno ve Velké Británii již v roce 1919, na tuzemský trh vstoupila společnost Tesco Stores ČR a. s. v roce 1996. V Česku provozuje 186 kamenných obchodů, e-shop iTesco.cz, mobilního virtuálního operátora Tesco Mobile nebo také 17 čerpacích stanic. Zavedlo řadu novinek a inovací.  Jako první retailer nabídl věrností program ClubCard. Bojuje proti plýtvání potravin, například nabízí křivé ovoce a zeleninu a daruje potravinové přebytky. Tesco Nadační fond podporuje lokální komunity a jejich aktivity s programem Vy rozhoduje, my pomáháme. V oblasti péče o planetu je jedním z cílů, který naplňuje již od roku 2020, používání elektrické energie ze 100 % obnovitelných zdrojů. Více zde

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Tesco, Zlínsko, Nakupování, Supermarket

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Leoš Kučera

Po modernizaci v Uherském Brode je posunutý vchod do prodejny na druhou stranu daleko od hlavního vchodu a to nebyl dobrý nápad. Všichni co znám jsou naštvaní. Totální prehazeni zboží taky všechny štve.

Neděle, 29. října 2023, 14:57Odpovědět

Zákazníci Tesco nově nakoupí ve zmodernizovaných prodejnách v Uherském Brodě a Uherském Hradišti  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.