Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Psy v Brně obtěžuje labilní muž. Mazlíčkům sundává náhubky a bere jim hračky

Pozoruhodný případ s nádechem lehké bizarnosti hlásí Brno, kde aktuálně řeší obtěžování psů. Hlavní roli v případu hraje jednačtyřicetiletý muž, jenž hafanům sundává náhubky, odepíná je z vodítka a bere jim oblíbené hračky. Na vlastní oči počínání podivína sledovali pejskaři, kteří se mu za pomoci strážníků postavili.

Ke konfliktu mezi Brňanem a partou pejskařů došlo v brněnských Husovicích, kde milovníci zvířat venčili své svěřence. Ke dvěma mužům, kteří hafany měli na vodítku a ještě je opatřili náhubkem, přistoupil podivný jedinec. K překvapení všech přítomných se vrhl na psy. Odepnul jim vodítka, sundal náhubky a následně psovi vzal oblíbený míček, který zahodil do koše. Pohár trpělivosti chovatelů přetekl ve chvíli, když jim otrava začal hrabat v batožinách, odkud vytahoval například popruhy. Zavolali proto strážníky. Ti se nestačili divit, s kým mají čest.

Hlídka městské policie muže odpovídajícího popisu našla stát opodál za stromem, kde sbíral listí a nedopalky. Vyzvala ho, aby se posadil na blízkou lavičku a prokázal jim svoji totožnost. Brňan strážníkům řekl, že je všude zdejší, letošního roku se reinkarnoval a je synem Božím,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Pracovníci v uniformách podezřelého konfrontovala se zjištěním. Potížista vůbec nezapíral. Řekl, že pejsky schválně osvobozoval, protože psi mají vlastní rozum a vznikli z velké matky, která je všude přítomna. Podobné řeči byly i na strážníky silná káva. Zavolali proto zdravotníky. 

Po příjezdu sanitky se muž rozhodl, že do ní nenastoupí a z místa odejde. Když začal ohrožovat kopáním záchranáře, skončil v poutech a za asistence hlídky byl převezen do nemocnice. Teprve tady řekl údaje o své totožnosti. Podivné chování bude muset vysvětlovat úředníkům, dodala Pokorná. 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Psi, Venčení, Psychika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

S TAKOVÁM BORCEM DO ÚTULKU PRO PSY - MŮŽE TO DĚLAT TAM!!!!

Úterý, 19. září 2023, 16:51Odpovědět

Psy v Brně obtěžuje labilní muž. Mazlíčkům sundává náhubky a bere jim hračky  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.