Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Žena v Brně si udělala pohodu na střeše obchoďáku. Píchala si tam heroin

Náležitý virvál předvedla na střeše obchodní galerie v moravské metropoli dvaačtyřicetiletá žena. Posadila se na okraj a připravila si dávku omamné látky. Na narkomanku přijelo několik hlídek městské i státní policie, na což drogově závislá zareagovala křikem a výhrůžky, že skočí.

Čtyřicátnice vyšla až do nejvyššího patra nákupního galerie. Sedla si na kraj střechy, předpřipravila si jehlu i s dávkou heroinu a čekala, až si dá dávku. Na objektu ale neměla co dělat. Na místo proto rychle přispěchaly dvě hlídky městské policie. Navíc se přidali i policisté, kteří společně se strážníky přišli ženu sundat dolů. Podle očekávání se objevily krátce po příjezdu strážců zákona potíže. 

Žena však hned po spatření uniformy začala zuřivě křičet a strážníka odháněla, a protože měla nohy svěšené přes okraj střechy, částečně se stáhl. V tu chvíli se bezpečně usadila a píchla si do levé ruky neznámou látku z injekční stříkačky,“ popsal mluvčí Městské policie Jakub Ghanem

Právě neúspěch strážníka nakonec vedl k úspěchu. Šanci vycítil policista, jenž dezorientovanou narkomanku překvapil. Přiběhl z druhé strany, aby potížistku strhl na zem. „S pomocí dalšího městského strážníka ji tam spolehlivě přidržel a spoutal. Dvaačtyřicetiletou ženu, která tvrdila, že si aplikovala heroin, potom společně odvedli ke služebnímu vozidlu Policie ČR,“ dodal Ghanem.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníči, Drogy, Fetování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

František Koudelka

Škoda že nehopla důle. O jednu fetkuˇ, kterou živíme z daní, míň.

Úterý, 5. září 2023, 08:04Odpovědět

Žena v Brně si udělala pohodu na střeše obchoďáku. Píchala si tam heroin  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.