Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Opilec v Brně metal z okna led a banánovou slupku. Trestal muže, který neuměl parkovat

Na dodržování dopravních pravidel v jihomoravské metropoli dohlížel samozvaný strážce zákona. Spravedlnost vzal do svých rukou poté, co mu pod bytem na chodníku zaparkoval řidič s dodávkou. Hříšníka, který zastavil na špatném místě, připitý muž z okna potrestal ledovou sprchou. Ze sedmého patra pak šoférovi přistála na hlavu i slupka od exotického ovoce.

Na neposlušného řidiče dodávky si došlápl opilec v brněnských Židenicích. Když v odpoledních hodinách pod okny svého příbytku slyšel zastavit auto, vykoukl ven a zachvátila ho zlost. Naštval ho šestačtyřicetiletý šofér, jenž na malou chvíli zaparkoval na chodníku, aby z vozu vyložil materiál potřebný k rekonstrukci jednoho z tamních domů. Tím se ale dopustil dopravního přestupku.

Třiašedesátiletého hlídače dopravních pravidel jeho chování dopálilo a rozhodl se proto konat. Posilněn alkoholem po hříšníkovi metal ze sedmého patra kusy ledu, dokonce se ho pokusil zchladit kýblem vody. Do nadílky, která překvapenému mladšímu muži prosvištěla kolem hlavy, poté ještě přidal slupku od banánu.

O tom, že si řidič příběh jako z grotesky nevymýšlí, se na místě přesvědčili i strážníci. „V blízkosti vozidla hlídka opravdu viděla ležet kus ledu i banánovou slupku. Když zaměřila svůj pohled na budovu, ve stejném okně uviděli muže ukazujícího vztyčený prostředníček,“ sdělila mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Po chvíli se opilec vypotácel z budovy a ke svým činům se hrdě přihlásil. Chování strážníkům pyšně vysvětlil tím, že na chodníku neměl druhý muž co dělat, protože není určený pro dopravní prostředky. „Hlídka podezření ze spáchání přestupku oznámila správnímu orgánu. Dopravní přestupek pak projednali strážníci s řidičem dodávky na místě domluvou,“ dodala.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, strážníci, doprava, MP Brno, opilec, auto, řidič

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilec v Brně metal z okna led a banánovou slupku. Trestal muže, který neuměl parkovat  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.