Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Další místo pro nákupy v Brně. V Bratislavské otevřel nový Albert

PR článek

Obchod otevřel v nově postavené budově nedaleko úrazové nemocnice. Nabízí pohodlný a rychlý nákup s důrazem na čerstvé potraviny. Urychlení odbavení pomáhá trojice samoobslužných pokladen. V supermarketu nechybí inovace, jako jsou elektronické cenovky, LED osvětlení či chladící a mrazící nábytek se dveřmi, které pomáhají s úsporami energií. 

Prodejna očekává pestrou skupinu zákazníků. „Jsme naproti nemocnici, takže předpokládám, že k nám budou chodit nakupovat jednak lidé, kteří jdou na návštěvu, tak i její personál. O kus dál jsou kanceláře a sídlí policie, takže cestu by k nám mohli najít i tito zaměstnanci,“ míní Lukáš Kumpošt, manažer prodejny.

V supermarketu mohou zákazníci vybírat ze širokého sortimentu s důrazem na čerstvost i na produkty podporující zdravý životní styl, včetně výrobků Fresh Bistro, které jsou ideální pro rychlý oběd nebo svačinu. 

Sekce Zdravě s Albertem nabízí sortiment pro různá zdravotní omezení či stravovací návyky, ať už jde o produkty bio, veganské či vegetariánské, bez lepku, cukru či laktózy. V obchodě nechybí ani lednice s regionálními pivy včetně těch od pivovaru Herold, který je kousek. „Při odbavení mohou zákazníci využít trojici samoobslužných pokladen, na kterých lze platit kartou a dvě klasické s obsluhou,“ popisuje Lukáš Kumpošt. 

Nechybí kompletně moderní vybavení, včetně LED osvětlení či chladícího nábytku, který je osazen teplotními čidly. Ta pomáhají hlídat teplotu, šetřit energii a snižovat tak uhlíkovou stopu. Elektronické cenovky zase šetří práci zaměstnancům a také papír. Prodejna je pro zákazníky otevřena denně od 7:00 do 21:00. 

Nejvíc modernizací proběhne letos v Brně

Zákazníci mohou v jihomoravské metropoli využít k nákupu na tři desítky prodejen Albert. Ty stejně jako v dalších částech republiky obchodník modernizuje. Do jejich renovace a instalace zelených řešení ročně investuje více než miliardu korun. V této částce je i investice do otevíraní nových obchodů. 

Právě letos proběhne v Brně nejvíce renovací. Novou podobu již například získal supermarket na Moravském Náměstí, na Libušině třídě či na Mendlově náměstí a do konce roku proběhne ještě modernizace jednoho brněnského hypermarketu. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno Albetrt, Bronx, Nakupování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Kuchařová

Vzhledem k tomu,že Bratislavská ul. je součástí brněnského Bronxu,tam v obchodě budou muset zvýšit ochranu proti zlodějům.Tedy pokud jim nebude vadit,že se jim bude ,,zrácet " zboží všeho druhu ve zvýšené míře.

Neděle, 3. září 2023, 12:51Odpovědět

Další místo pro nákupy v Brně. V Bratislavské otevřel nový Albert  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.