Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Seniorka v Brně vyzvala sousedku na šermířský duel. Násadou od mopu ji třískla do tváře

Do velkého letního úklidu se pustila žena v jihomoravské metropoli. Kromě vytírání chodby se rozhodla také vyčistit vzduch mezi ní a sousedským párem. Místo klidného řešení důchodkyni nakonec zlákala tyč od mopu, kterou použila jako zbraň a s násadou bouchla mladší ženu do obličeje. Před strážníky se pak všechno pokoušela zamést pod koberec.

Sousedské spory se při úklidu společných prostor přehouply ve scénu jako vystřiženou z groteskního filmu. V paneláku v městské části Brno-Bohunice se pohádala šestašedesátiletá žena s další obyvatelkou domu, když vytírala chodbu. Na první pohled nenápadná rozepře se zvrtla nejdřív ve sprosté nadávky, pak dokonce došlo na šermování s úklidovými pomůckami.

V přesile byla důchodkyně, která k boji použila mop. Neváhala a násadou od předmětu sokyni praštila do tváře. Mladší bojovnice si pro změnu do duelu přizvala svého přítele, jenž na místo zavolal brněnské strážce zákona.

„Strážníci pořádkové jednotky po příjezdu nejdříve kontaktovali mladší z žen, která měla pod okem drobnou oděrku. Lékařské ošetření ale odmítala,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Druhá nájemnice byla podobně sdílná, s výpovědí poraněné ale nesouhlasila. Hlídce se svěřila, že se pouze bránila a že sama od přítomného muže dostala takový pohlavek, až spadla na kolena. „Ani ona však nepožadovala přivolání zdravotníků. Situace na místě byla velmi nepřehledná a všichni tři aktéři tvrdili, že nikomu nic neudělali. Strážníci proto podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití oznámili úředníkům,“ uzavřela.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, strážníci, MP Brno, sousedi, mop, bitka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seniorka v Brně vyzvala sousedku na šermířský duel. Násadou od mopu ji třískla do tváře  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.