Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Noční stopa Valachy se blíží, zažijte 4. února neobvyklý závod ve Velkých Karlovicích

PR článek

Běžkaři všeho věku, pozor! Už v sobotu 4. února si opět můžete užít jedinečnou atmosféru běžkařského závodu Noční stopa Valachy u hotelu Galik ve Velkých Karlovicích. Podmínky jsou ideální: v posledních dnech ve Velkých Karlovicích napadlo 40 centimetrů sněhu, což zajistilo ideální podmínky běžkařům a navíc vykouzlilo tu pravou zimní atmosféru.

Přijeďte si to užít taky! Při registraci do 1. února na webu DATART Valachy tour můžete využít výhodnější startovné. „Počasí nám přeje, už se moc těšíme na atmosféru této oblíbené akce, kterou si opět mohou užít i malí sportovci. Ještě před setměním, v 16 hodin, začnou závody dětí. Ty nejmenší do 6 let soutěží v běhu, starší pak intervalově na běžkách na trasách od 700 metrů do 2,7 km. V 18 hodin odstartuje závod dospělých, kteří se na trať vydají taktéž intervalově, v rozestupech 10 vteřin. Vybírat mohou ze dvou tras: jeden okruh dlouhý 7,5 km, nebo dva okruhy v celkové délce 15 km. Podmínkou účasti je čelovka,“ popsal hlavní organizátor DATART Valachy tour Bohuslav Komín.

Pro každého účastníka je v cíli připraveno teplé jídlo a pití, dospělí dostanou originální pamětní medaili, děti se tradičně mohou těšit na medaili perníkovou.

Co ještě bude pro účastníky připraveno:

  • servis lyží Hyra Sport a půjčovna běžek Yoko u hotelu Galik
  • zóna se stánky se zimním oblečením a vybavením partnerů DATART Valachy tour
  • občerstvení a možnost převlečení v hotelu Galik
  • laser show
  • on-line přenos na internetu a velkoplošné obrazovce na místě
  • doprovodný program: testování skialpů a závod na svahu Razula

Náš tip: spojte účast v Noční stopě Valachy s ubytováním v blízkém Spa hotelu Lanterna. Po závodu si můžete díky tomu užít relaxaci v bazénu a sauně, při saunovém rituálu nebo uvolňující masáži.

Noční stopa Valachy je první letošní akcí seriálu DATART Valachy tour, který zahrnuje čtyři závody v různých disciplínách a různých ročních obdobích v Resortu Valachy Velké Karlovice a na dalších místech na Valašsku.

Do letošního 11. ročníku vstupuje Valachy tour s novinkami. Ta největší se týká Valachy mana, který se letos stal závodem Mistrovství ČR v terénním triatlonu, přesouvá se ze srpna do června a stěhuje se k přehradě Bystřička. Užitečnou novinkou je automatické storno a úrazové pojištění ve spolupráci s pojišťovnou Kooperativa pro každého dospělého závodníka. Do Valachy mana i dalších závodů je možné se přihlásit už nyní na webu valachytour.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Velké Karlovice, běh na lyžích, hotel, Datart, Kooperativa pojišťovna, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Noční stopa Valachy se blíží, zažijte 4. února neobvyklý závod ve Velkých Karlovicích  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.