Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Začínal v Brně, dnes řídí zakázky v zemích Beneluxu

PR článek

Pracovní kariéra Michala Lovečka začala u společnosti OMEXOM GA Energo v roce 2012. V té době nastoupil do divize Rozvodny v Brně. Dnes, díky šanci, kterou mu společnost dala, tráví většinu času v Belgii a Holandsku, kde řídí obchodní záležitosti společnosti, která se zabývá stavbami elektrických vedení a elektromontážemi. 

Kariérní cesta na pozici projektového manažera pro země Beneluxu byla poměrně rychlá. V lednu 2012 nastoupil Michal Loveček do brněnské divize, dva roky poté se přesunul do obchodní divize v Plzni, kde měl na starost obchodní zahraniční aktivity. Pak už začaly služební povinnosti mimo Českou republiku

„Zhruba po roce v OMEXOMu jsem nastoupil asi na 10 měsíců do montáží, abych se s praxí trochu blíže seznámil. Tam jsem se dostal k realizaci stavby právě v Belgii. Díky této zkušenosti jsem pak dostal příležitost obchodovat se zeměmi Beneluxu a vznikla pozice téměř ušitá na míru. Byla to výzva. V podstatě nikdy jsme v Beneluxu nic nedělali a najednou tam vznikla taková aktivita. Díky tomu jsem viděl jasně výsledky své práce a vidím je dodnes, to je největší satisfakce za lehce kočovný život,“ říká Michal Loveček

Asi 50 % času tráví v Holandsku či Belgii, kde se kolegové starají o projekty, které vyjednal. Svůj čas si organizuje tak, aby jeden týden trávil v Belgii, jeden v Holandsku a další dva třeba v Česku. „Postupně jsem začal ve větší míře delegovat výrobu a tím získávám čas na obchod pro více divizí. Nyní se věnuji developmentu ve Skandinávii a pracuji na rozšíření týmu, abychom byli schopni pokrýt růst aktivit,“ dodává Michal. Na otázku, na co konkrétně je v poslední době nejvíce hrdý, odpovídá: „Velikou radost mi udělala kvalifikace naší společnosti mezi generální dodavatele VVN pro Tennet v Nizozemí.“

V oblasti západní Evropy se realizují v energetice nemalé investice a partnerské firmy z VINCI Energies, kam patří i společnost OMEXOM GA Energo, nemají vždy kapacitu je odbavovat a realizovat. Ty pobídky, které by oni byli nuceni jinak odmítnout právě z kapacitních důvodů, se Michal snaží realizovat. Dnes zakázky z těchto zemí tvoří 11 % celkových příjmů společnosti, což není zanedbatelná částka. 

Společnost OMEXOM GA Energo má hlavní sídlo v Plzni, ale pobočky jsou rozmístěné po celé České republice. V současné době obsazuje jak technické, tak kancelářské pozice. Aktuální volná místa hledejte na webu.

Společnost OMEXOM GA Energo je klíčovým dodavatelem elektromontážních služeb pro výrobce a distributory elektrické energie. Hlavními obory jsou výstavba a rekonstrukce elektrických vedení všech napěťových úrovní, budování, modernizace a rekonstrukce rozvoden a transformoven a také dodávání systémů pro chytrá města – Smart City.
V rámci energetické distribuční a přenosové soustavy zajišťuje pohotovostní havarijní službu pro liniové stavby.Pro společnost je důležitá odpovědnost vůči zákazníkům, zaměstnancům a životnímu prostředí. Dává si proto záležet na kvalitě dodávaných řešení, pracovním prostředí, bezpečnosti práce a ochraně životního prostředí.
Svoji činnost zahájila v roce 1993, nyní má 16 poboček po celé ČR. Na Slovensku funguje dceřiná společnost OMEXOM Slovensko. Od roku 2015 je součástí značky OMEXOM, patřící do největšího stavebně koncesního holdingu světa – společnosti VINCI.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Firma, Podnikání, Kariéra, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Začínal v Brně, dnes řídí zakázky v zemích Beneluxu  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.