Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Z procházky se už nevrátila. Policie pátrá po Anně z Brna

Jihomoravská policie od pátečního večera hledá pětatřicetiletou ženu. Brňanka se vydala na procházku, domů k rodičům se ale dosud nevrátila. Policie prosí veřejnost o pomoc v pátrání.

Annu K. naposled viděli v pátek rodiče, kterým řekla, že se jde jenom projít. Od té doby se nikomu neozvala. Policisté, kteří ženu už druhým dnem hledají, o jejím pohřešování informovali dnes.

Rojnice i pátrací tým. Annu zmizelou v Brně marně hledá policie

Policisté i dobrovolníci pátrají od minulého týdne po pohřešované ženě, jež se měla naposledy pohybovat na severozápadě moravské metropole. Pětatřicetiletá Anna Kellerová odešla na procházku, nazpět už se ale nevrátila. Do hledání se zapojil také...

„Mobilní telefon pohřešované byl naposledy dostupný v lokalitě mezi Komínem a Bystrcí. Místy těžce prostupný terén propátrávaly včera i dnes desítky policistů,“ uvedl mluvčí jihomoravské policie Pavel Šváb. Do akce policisté zapojili také vrtulník, psovody, nezvěstnou hledala i speciální pořádková jednotka. I přesto se jim ženu doposud nepodařilo najít.

Policie žádá veřejnost o spolupráci. Anna je menší postavy, vysoká zhruba 163 centimetrů, vzhledem působí na 28 až 30 let a není nebezpečná. „Pokud máte o ztracené osobě jakékoliv informace nebo jste se s ní potkali, ozvěte se, prosím, na tísňovou linku 158,“ dodal.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky Brno, pátrání, pohřešovaná, Policie ČR, krimi, policie, Anna K, Pavel Šváb, Bystrc, Brno-Komín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z procházky se už nevrátila. Policie pátrá po Anně z Brna  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.