Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Rojnice i pátrací tým. Annu zmizelou v Brně marně hledá policie

Policisté i dobrovolníci pátrají od minulého týdne po pohřešované ženě, jež se měla naposledy pohybovat na severozápadě moravské metropole. Pětatřicetiletá Anna Kellerová odešla na procházku, nazpět už se ale nevrátila. Do hledání se zapojil také Czech SAR Team.

Byt opustila Anna, která v posledních týdnech žila u rodičů v brněnském Králově Poli, minulý pátek odpoledne se slovy, že se jde projít. Od jejího odchodu se po ní slehla zem. Policie detekovala poslední polohu ženina mobilního telefonu v lokalitě mezi brněnským Komínem a Bystrcí. Do těžce přístupného terénu vyrazily o víkendu desítky strážců zákona. „V akci byla i letecká služba, psovodi, jízdní policie a také speciální pořádková jednotka. Pátrání doposud nebylo úspěšné," informoval včera mluvčí policistů Pavel Šváb.

Hledání organizují také Annini blízcí, kteří založili facebookovou skupinu Pátráme po Aničce. Společně uspořádali víkendovou akci, k níž se přidali také dobrovolníci, již se v rojnicích vydali pročesávat severozápad Brna. Plakáty s tváří pohřešované vylepují lidé v Brně i Hradci Králové, kde žena žila a pracovala.

Pátrání se účastnil i Czech SAR team, který se za pomoci technického vybavení specializuje na hledání osob v terénu. „V této chvíli to vypadá, že v okolí Bystrce není. Teď plánujeme další kroky. Snažíme se probourat do jejího notebooku a získat přístup do jejích FB zpráv,“ uvedla správkyně pátrací facebookové skupiny Bětka Hamrová.

Při odchodu měla na sobě pětatřicetiletá Anna košili, hnědé tričko a hnědé kraťasy, sluneční brýle stejné barvy, barefoot foty a na zádech batoh. Je menší postavy, vysoká zhruba 163 centimetrů. „Pokud máte o ztracené osobě jakékoliv informace nebo jste se s ní potkali, ozvěte se, prosím, na tísňovou linku 158,“ dodal Šváb.


Oblečení, které na sobě měla Anna v den zmizení

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FB/Pátrání po Aničce, archiv redakce

Štítky pátrání, pohřešování, anna kellerová, policie, Anna Keller, Brno, Pavel Šváb, Bystrc, Brno-Komín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rojnice i pátrací tým. Annu zmizelou v Brně marně hledá policie  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.