Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Teplárny Brno pomáhají klientům zkrachovalých dodavatelů

PR článek

Co dělat? Po krachu některých dodavatelů elektřiny a zemního plynu zůstala většina jejich klientů zcela bezradná. Po prvních šest měsíců sice díky společnostem poslední instance bez energií nezůstanou, současně by však sami rádi našli nového dodavatele, na kterého se bude možné opravdu spolehnout. Pomoc jim nyní může i městská společnost Teplárny Brno.

„Od spuštění první teplárny v Brně na Špitálce se v moravské metropoli vyrábí společně s teplem i elektřina. Máme tak za sebou více jak devadesát let zkušeností. Už před dvěma roky, aniž jsme předvídali tento vývoj situace na trhu s energiemi, jsme tak začali dodávky elektřiny i plynu nabízet také koncovým zákazníkům,“ vysvětluje generální ředitel Tepláren Brno Petr Fajmon

Poté, co ukončila svoji činnosti Bohemia Energy, po níž zůstal v tuzemsku takřka milion bezprizorných zákazníků, se Teplárny Brno nabídly jako spolehlivý dodavatel. Nové, moderní Edukační centrum na svém provozu Červený mlýn v Brně, které využívali zatím především žáci a studenti při školních exkurzích, předělaly v polovině října na komfortní klientské centrum nejen pro obyvatele Brna, ale i pro všechny ostatní, kteří chtějí řešit své energie, ať už z titulu ztráty dodavatele či je zajímá nabídka od jiné společnosti, než aktuálně měli sjednáno.

A první dny potvrdily, že zájem o dodávky energií mezi Brňany výrazně vzrostl. „Evidujeme především zájemce z řad zákazníků například po společnostech Bohemia Energy či Kolibřík Energie. Zejména senioři velmi vítají možnost osobního jednání, které bychom v této první vlně rádi doporučili rovněž dalším zájemcům. Tato cesta je pro ně mnohem snazší než obvolávání různých dodavatelů a následná elektronická komunikace, neboť někteří senioři někdy ani e-mailovou adresu nemají. Zájem o energie vzrostl markantně i na našem kontaktním e-mailu a telefonní lince,“ uvedla za Teplárny Brno Renata Diatková.

Kontaktní zákaznické centrum je otevřeno denně 9 -17 hod na provoze Červený mlýn, Cimburkova 2 u Tesco Královo Pole, lze zde pohodlně zaparkovat nebo přijet MHD. Můžete zde sjednat smlouvu na elektřinu i na plyn. Postačí s sebou mít doklad totožnosti, číslo účtu (příp. spojovací číslo SIPO) a fakturu z posledního vyúčtování. „Návštěva klientského centra na Červeném mlýně není nijak závazná. Na základě faktury vám zaměstnanci připraví srovnání ceny energií a teprve potom se můžete začít rozhodovat,“ zdůraznila Renata Diatková z Tepláren Brno.
 

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Teplárny, Brno, energie, Ceny, Teplárny Brno, elektřina, Bohemia Energy, mlýn, Tesco, Kolibřík energie, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Teplárny Brno pomáhají klientům zkrachovalých dodavatelů  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.