Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kamion na dálnici D1 na Vyškovsku srazil ženu, je těžce zraněná

Kamion na D1 u Tučap na Vyškovsku srazil dnes dopoledne ženu, je těžce zraněná, na místě nehody přistával vrtulník. Nehoda se stala na 221. kilometru ve směru na Prahu, dálnice je v místě uzavřená, tvoří se tam kolona. ČTK to řekl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Nehoda se stala kolem 10:10. Policie bude zjišťovat, co na dálnici žena dělala. Například zda se ji pokusila přecházet nebo šlo o pokus o sebevraždu.

„Žena utrpěla mnohočetná, těžká zranění. Pacientku jsme ošetřili, museli jsme ji zaintubovat a napojit na řízenou ventilaci," uvedla mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bothová. Doplnila, že ženu záchranáři vrtulníkem transportují do Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně.

Místo nehody lze objet, dá se sjet na 226. kilometru na exitu Vyškov-západ a dál pokrčovat po souběžné silnici. Zpět lze najet u Rousínova. Malášek uvedl, že po odletu vrtulníku se bude jezdit jedním jízdním pruhem. Web Ředitelství silnic a dálnic ČR Dopravniinfo.cz odhaduje, že by omezení mohlo skončit ve 13:15.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky ČR, nehoda, D1, Vyškovsko, dálnice, okres Vyškov, Dálnice D1, Praha, Tučapy, Fakultní nemocnice u sv. Anny, Ředitelství silnic a dálnic, Rousínov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kamion na dálnici D1 na Vyškovsku srazil ženu, je těžce zraněná  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.