Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Brněnský vlkodlak. Na strážníky vyl, poté je chtěl pokousat

Kuriózní případ řešila hlídka brněnských strážníků, kteří včera večer vyjížděli k dvacetiletému muž, jenž se povaloval na tramvajové zastávce Česká. Jakmile dorazila na místo, mladík po chvíli ožil netradičním způsobem. Na strážníky začal výt jako vlk a poté je chtěl pokousat. Skončil v poutech a v péči zdravotníků.

Číslo brněnské městské policie vytočil dispečer dopravního podniku, který upozornil na nehybně ležícího mladíka. Muž ale na přítomnost hlídky nejdříve nereagoval. Probral se až ve chvíli, kdy se k němu jeden ze strážníků přiblížil, aby zjistil, jestli je v pořádku. Poté se začaly dít věci. 

Znenadání zprudka vyskočil, hlasitě zavyl a pokusil se strážníka kousnout a pak také udeřit. Hlídka ale odvrátila jeho atak pomocí donucovacích prostředků. Muž i nadále vytrvale vyl, choval se nevyzpytatelně, a protože jeho agresivita sílila, museli ho spoutat,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková. 

Brňan nakonec skončil v péči zdravotníků, kteří jej vyšetřili. Vzhledem k tomu, že se nebyl schopný ovládat, odvezli ho za doprovodu strážníků do nemocnice. 

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Archiv Drbna

Štítky Krimi, Brno, Vlk, Napadení, Dopravní podnik města Brna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnský vlkodlak. Na strážníky vyl, poté je chtěl pokousat  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.