Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Lidé si načerno dávali do těla, z fitka je vyhnali policisté

Hodně nečekanou návštěvu přivítal v Ivančicích na Brněnsku provozovatel tamního fitness centra. Do posilovny přišli odpoledne na kontrolu policisté a nestačili se divit. Uvnitř si zrovna dávalo do těla bezmála dvacet lidí, kteří nedbali vládních nařízení.

Policie se o ivančickou posilovnu zajímala v posledních dnech. Podle posledních zpráv se ale v podniku nic dít nemělo. Proto, když dorazila hlídka do fitness centra, byla hodně překvapená, že v prostorách nabírá kondici celkem 19 zákazníků. Sportovci využívali posilovací stroje a neměli ochranu obličeje.  

Policisté přestupky jak provozovatele podniku, tak i sportovců, z nichž si řada do podniku přicestovala zacvičit z Brna, zadokumentovali a předali k řešení správnímu orgánu. Do hledáčku policistů se podnik dostal před několika dny. U provozovatele si ještě těsně před akcí dokonce telefonicky ověřovali, zda v podniku dodržují předepsaná nařízení,“ popsal mluvčí jihomoravských policistů Bohumil Malášek.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pčr

Štítky Policie, Posilovna, Zákaz, Covid, Ivančice, Brněnsko, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lidé si načerno dávali do těla, z fitka je vyhnali policisté  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.