Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Rozbité toalety a pitbul pobíhající v restauraci, strážníci museli zakročit

Arogantně, agresivně a vulgárně se v pátek večer prý chovala žena, která přišla se psem do bystrcké hospody. Nejen kvůli ní, ale i kvůli jejímu pitbulovi, kterého údajně nechala po podniku běhat navolno a bez náhubku, na uvedenou adresu po telefonátu na linku 156 spěchali strážníci.

Zjevně podnapilá žena i se psem vyšla ven až po důrazné výzvě hlídky městské policie. Tím však problémy neskončily. Svoji agresivitu dala najevo i zdravotníkům, kteří jí přijeli ošetřit drobné zranění v obličeji. Strážníci proto museli zakročit a s využitím donucovacích prostředků ženu zklidnili. Na žádost zdravotníků pak strážníci rovněž asistovali při jejím převozu na traumatologii.

Ještě předtím si ovšem personál podniku hlídce postěžoval, že dotyčná zašla také na toaletu a v kabince, kterou prý navštívila, zjistili rozbitou keramickou nádobu na vodu a také poničené splachovadlo. Předpokládaná škoda zřejmě bude nižší než pět tisíc korun. Pro psa přijela odchytová služba a odvezla ho do útulku městské policie. Sedmatřicetiletou ženu podezřelou z několika přestupků teď čeká předvolání ke správnímu řízení.

Autoři | Zdroj MP Brno

Štítky opilost, agrese, pitbul, pes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozbité toalety a pitbul pobíhající v restauraci, strážníci museli zakročit  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.