Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Druhé fotbalové lize vládnou týmy z jižní Moravy. Soutěž vede Líšeň a Vyškov

Nejlepší fotbal se hraje na jižní Moravě, alespoň podle tabulky druhé ligy, v jejímž čele jsou fotbalisté brněnské Líšně a Vyškova. Oba celky mají shodně deset bodů a dělí se o první místo společně s Karvinou a Sigmou B. Brňané zůstávají v čele i přes dnešní ztrátu v domácím zápase s Příbramí.

Líšeň se po dnešním domácím zápase proti Příbrami mohla osamostatnit v čele druhé ligy. Jenže svěřenci Milana Valachoviče duel čtvrtého kola nedotáhli do vítězného konce a remizovali se Středočechy 0:0. Brňané ztratili první body v sezoně, i tak zůstávají v čele druhé ligy s deseti body. 

Stejný počet bodů má také Vyškov, který v pátek zvítězil na půdě Opavy 1:0. O jedinou branku utkání se postaral František Matys a zajistil loňskému nováčkovi první venkovní výhru v sezoně. 

V čele druhé ligy se drží také exligová Kavinová, jež dnes zvítězila 2:1 na jihlavskou Vysočinou, a béčko olomoucké Sigmy, které pro změnu v derby přetlačilo 3:1 Prostějov. 

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto SK Líšeň

Štítky Národní liga, Líšeň, Vyškov, Tabulka, Jihomoravský kraj, SK Sigma Olomouc, 1. FK Příbram, Brno, MFK Karviná, SFC Opava, František Matys, FC Vysočina Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Druhé fotbalové lize vládnou týmy z jižní Moravy. Ligu vede Líšeň a Vyškov  |  Vyškovsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.