Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Auto při nehodě vylétlo ze silnice. Skončilo na střeše v potoce

Neobvyklá dopravní nehoda na Vyškovsku dnes zaměstnala jihomoravské hasiče i jejich kolegy z Olomouckého kraje. Mladá řidička osobního automobilu skončila i s vozem v potoce. Ženu si převzali do péče přivolaní zdravotníci.

Dnešní incident se odehrál na mostě u Pustiměře na Vyškovsku před půl dvanáctou hodinou dopolední. Hasiči vyjížděli k vozu, který vyletěl ze silnice a skončil na střeše v potoce. Požárníci z kabiny automobilu vyprostili mladou ženu, kterou předali do péče zdravotnické záchranné služby. Místo dopravní nehody pak zajistili proti požáru a zabránili potenciálnímu úniku provozních kapalin do rybníka.

V důsledku události byl provoz na silnici zastaven a zásah na místě skončil až před čtrnáctou hodinou. „Po vyšetření nehody ze strany Policie ČR si velitel zásahu povolal na místo vyprošťovací automobil, který vrátil vozidlo zpět na silnici. Vzhledem k poškození zábradlí na mostě jsme o události informovali také Správu a údržbu silnic," řekl k nehodě mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS JMK

Štítky hasiči, nehoda, policie, doprava, silnice, potok, havárie, okres Vyškov, Olomoucký kraj, Policie České republiky, Jaroslav Mikoška, Pustiměř

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto při nehodě vylétlo ze silnice. Skončilo na střeše v potoce  |  Vyškovsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.