Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Chlastal jsem, řekl řidič strážníkům a před jejich zraky dopil obsah placatky

Nezodpovědný řidič, který nebyl schopný udržet auto ve správném jízdním pruhu, potrápil strážníky ve Vyškově. Očividně opilý muž se totiž odmítl podrobit dechové zkoušce a ještě ke všemu přímo před strážníky dopil placatku s tvrdým alkoholem.

O opile vypadajícím muži informoval vyškovské strážníky svědek, který jej viděl v jednom z autoservisů. Hlídka se proto vydala situaci zkontrolovat a když řidiče podezřelého auta zahlédla, jak přejíždí středové čáry a nedokáže udržet směr jízdy, rozhodla se jej prověřit.

Strážníci spustili maják a auto zastavili v Žižkově ulici. Z dechu devětačtyřicetiletého řidiče byl cítit alkohol, muž navíc mluvil nesrozumitleně a vulgárně. „Výzvu k podrobení se orientační dechové zkoušce odmítnul. Doslova řekl, že chlastal, ale zkoušku nechce, protože mu to poradil právník. Podrobit se chtěl pouze odběru krve,“ popsal případ velitel vyškovských strážníků Petr Sedláček.

Strážníci hříšníka vyzvali, aby na místě vyčkal na příjezd státní policie. Dotyčný muž se ale u auta zdržovat nechtěl a pěšky se vydal směrem k ulici Trpínky. Po cestě navíc vytáhl z kapsy placatku s tvrdým alkoholem a i přes výzvy strážníka, aby to nedělal, její obsah vypil. „Celou věc si nakonec převzali dopravní policisté,“ dodal Sedláček. 

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Flickr.com

Štítky řidič, opilost, placatka, alkohol, Vyškov, Petr Sedláček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chlastal jsem, řekl řidič strážníkům a před jejich zraky dopil obsah placatky  |  Vyškovsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.