Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jižní Moravu trápí zloděj cyklista. Po nocích vybírá zaparkovaná auta

Zaparkovaná auta na jižní Moravě se v posledním měsíci stala centrem pozornosti neznámého zloděje. Ten si ke svým cestám za kořistí vybírá nezvyklý dopravní prostředek. K minimálně třicítce vozů, z nichž odcizil vše, co našel, se totiž vydává na kole.

Neznámý mladý zloděj, který trápí jihomoravské policisty, se při svém konání pohyboval na specifickém černém jízdním kole. Z mnoha vozů, do kterých se dosud vlámal, vzal doslova vše, a způsobil škodu za stovky tisíc korun. Během jediné noci se muž dokázal vloupat hned do dvanácti automobilů ve třech různých obcích.

Stopy po nevídané sérii krádeží zaregistrovali policisté především na jihu Hodonínska, čin s podobným rukopisem se ale odehrál také na Břeclavsku. Cyklistu v blízkosti vykradených aut zachytilo několik kamer bezpečnostního systému a policisté mají k dispozici také jeho kolo, které by veřejnost mohla rozeznat.

Kolo neznámého zloděje cyklisty. 

„Neznámý muž je ve věku kolem 25 až 30 let, vysoký 170 až 180 cm. Cyklista měl krátké strniště na bradě a pod nosem. Oblečený byl do šedé šusťákové bundy nebo vesty, černých upnutých cyklistických tepláků a na hlavě měl zelenou pletenou čepici s bílou bambulí. Na zádech pak batoh s vojenským maskováním,“ uvedl k popisu hledaného cyklisty mluvčí jihomoravských policistů Petr Vala.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky zloděj, krádež, vloupání, policie, Jihomoravský kraj, cyklista, okres Hodonín, okres Břeclav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jižní Moravu trápí zloděj cyklista. Po nocích vybírá zaparkovaná auta  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.