Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zdrogovaný a bez řidičáku. Řidič se pokusil zmást policisty cizím jménem

Když se čtyřiačtyřicetiletý muž z Brněnska vydával do práce, nejspíš nepomyslel na to, že ho můžou zastavit policisté. To jediné vysvětluje fakt, že z domu odjel zdrogovaný a bez řidičského průkazu.

Pravděpodobně ze strachu se rozhodl zalhat policejní hlídce řidič, který v úterý vyjel do práce. Při namátkové kontrole se představil pod cizím jménem a bez potřebných dokladů se vydával za svého příbuzného, o kterém byl schopný nadiktovat podrobné údaje.

K překvapení policistů se však po zadání osobních informací do systému objevila na displeji fotografie zcela jiného muže. Spěchajícímu řidiči tak začalo být jasné, že do práce už nedojede. 

„Hříšník tak věděl, že již nemá cenu zapírat a policistům se nakonec přiznal. Jak sám uvedl, chtěl je jednoduše oklamat, neboť již téměř pět let má zadržen řidičský průkaz,“ popsal mluvčí jihomoravských policistů Petr Vala.

Nakonec se ukázalo, že byl muž pod vlivem drog. Poté, co se bezdůvodně odmítl nechat lékařsky vyšetřit, mu navíc hrozí i sankce v řádu desetitisíců korun.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Archiv Brněnská drbna

Štítky policie, krimi, drogy, řidičák, test, Brněnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdrogovaný a bez řidičáku. Řidič se pokusil zmást policisty cizím jménem  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.