Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: Mezi Útěchovem a Adamovem boural opilý mladík. Zranil tři lidi a nadýchal přes dvě promile

Nepříjemný zážitek má za sebou posádka Volkswagenu, který včera o půl šesté večer havaroval mezi Útěchovem a Adamovem. Mladý řidič najel ve velké rychlosti do otáčky a vyletěl mimo silnici. Lehce přitom zranil tři spolucestující. Policistům pak přiznal, že před jízdou bujaře popíjel.

Auto skončilo po nehodě mimo silnici na boku, posádka se dostala ven sama. „Jednotka dobrovolných hasičů z Adamova po svém příjezdu zabezpečila místo nehody a ošetřila tři zraněné, které následně předala do péče záchranné služby,"uvedl mluvčí hasičů Filip Venclovský. Hasiči dále převrátili vůz zpět na kola a vyprostili  k silnici.

Zranění všech tří lidí bylo naštěstí lehké. Mladý řidič nadýchal policistům 2,36 promile.„Mladý muž s výsledkem testu souhlasil a požití alkoholu před jízdou přiznal. Škoda na vozidle činí dle prvotních odhadů 80 tisíc korun," uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek. Podle něj jde na jižní Moravě letos už 390. nehodu, při které řidič před jízdou pil alkohol.

 

Autoři | Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky Útěchov, Adamov, nehoda, opilost, golf, mladík, silnice, Volkswagen, Jihomoravský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Mezi Útěchovem a Adamovem boural opilý mladík. Zranil tři lidi a nadýchal přes dvě promile  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.