Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na jižní Moravě se vybourali dva namol opilí cyklisté, nadýchali okolo dvě a půl promile

Stejné vášně, jiné místo, stejné následky. Během víkendu se na Břeclavsku vybourali dva cyklisté. Jak později ukázala dechová zkouška, oba byli pořádně navátí.

V pátek 13. dubna vyjížděli policisté okolo páté odpoledne do Velkých Bílovic. Cyklista tam na zem v době, kdy ho předjížděl náklaďák. „Jak přesně k nehodě došlo, je zatím v šetření. Nicméně při provedení odborného měření na alkohol vyšlo najevo, že cyklista se před jízdou značně posilnil. Na displeji se ukázal výsledek 2,38 promile," uvedla policejní mluvčí Kamila Haraštová.

V neděli se pak dokonce našel rekordman, který se na cestu zvládl posilnit ještě více. S hodnotou 2,71 promile alkoholu v dechu se nelze divit, že se nakole neudržel a spadl na silnici. Nehoda se stala v odpoledních hodinách v Dolních Věstonicích. „Cyklista při pádu utrpěl zranění a musel být převezen do nemocnice," uzavřela Haraštová.

Autoři | Foto ilustrační foto, PČR

Štítky cyklisté, jižní Morava, policisté, alkohol, cyklista, Jihomoravský kraj, okres Břeclav, Velké Bílovice, Dolní Věstonice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na jižní Moravě se vybourali dva namol opilí cyklisté, nadýchali okolo dvě a půl promile  |  Břeclavsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.