Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidič srazil dvě chodkyně, policisté hledají svědky

Blanenští dopravní policisté se obrací na svědky dopravní nehody, ke které došlo za deštivého počasí 1. února kolem půl sedmé večer v Boskovicích. Řidič tam srazil dvě slečny, které šly po přechodu na zelenou.

Řidič v Citroenu Xantia přijížděl ze směru od obce Mladkov a když najel do křižovatky ulic Otakara Kubína a Nádražní, tak při odbočování vlevo zastavil a dával přednost protijedoucím vozidlům. V okamžiku, kdy se mu rozsvítil signál šipky, řidič se rozjel, ovšem na přechodu pro chodce srazil dvě slečny, které měly přecházet také na zelenou.

Dívky upadly na zem a skončily v nemocnici. Naštěstí však neutrpěly vážnější zranění. Dechové zkoušky u všech účastníků byly negativní.

„Policisté by v rámci vyšetřováni dopravní nehody potřebovali znát ještě další informace. Jakékoliv poznatky k uvedené havárii proto prosím sdělte na telefonním čísle 974 631 255, případně můžete využít tísňovou linku 158," vyzvala policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Autoři | Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky řidič, chodkyně, srážka, svědci, Boskovice, Otakar Kubín, Citroën, Mladkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič srazil dvě chodkyně, policisté hledají svědky  |  Blanensko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.