Vyhledávání

Nalezené články: "steak"

Podzimní RestaurantWeek® nabídne Brnu nové chutě i zážitky

Festival RestaurantWeek® se do Brna vrací už potřetí – tentokrát v podzimní edici, která proběhne od 14. října do 16. listopadu 2025. Po Praze se Brno řadí k dalším českým městům – Plzni a Ostravě, kde se festival stal gastronomickou událostí roku....

Grilujte jako profíci. Jak na perfektně připravené maso, rybu nebo zeleninu?

Jestli něco k létu neodmyslitelně patří, je to kromě koupání rozhodně grilování. Posedět s přáteli a dát si něco dobrého na zub, je zaručeným receptem na příjemně strávený večer. Jak ale připravit steak? Jaká ryba bude z grilu nejlepší? A jak...

Vědci z Brna zkoumají, jestli se v jídle od kurýrů množí nebezpečné bakterie

Zda uvařená jídla z restaurací distribuovaná zákazníkům roznáškovými službami obsahují nebezpečné bakterie, se rozhodli prozkoumat vědci z Mendelovy unvierzity v Brně ve spolupráci s kolegy z Veterinární univerzity Brno. Vhodné prostředí k množení...

Lyže, termální bazény, saunové rituály i frgál, vyrazte na dovolenou do Velkých Karlovic

Představte si zimní ráno, do nějž se probudíte v Beskydech uprostřed zasněžených lesů. Po bohaté snídani vyrazíte na procházku, zalyžovat si nebo projet stopu na běžkách, pak se zahřejete v termálním bazénu a při saunovém rituálu, odpočinete při...

Vyrazte do Zlína (nejen) za dobrým jídlem do Bistrotéky

Gurmáni, hobby kuchaři i všichni nadšenci kvalitní gastronomie, pozor! Už jste byli v Bistrotéce Valachy ve Zlíně? Podzimní víkendy jsou skvělou příležitostí vyrazit na výlet, objevit funkcionalistický Zlín a přímo v jeho centru i vyhlášený podnik,...

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "steak"

Nebyla nalezena žádná fotogalerie.

Nalezené profily: "steak"

Nebyly nalezeny žádné profily.

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.