Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Studentské derby. Brno čeká florbalový souboj univerzit

Florbalové výběry Masarykovy univerzity a Vysokého učení technického se proti sobě postaví v pondělí od šesti hodin večer v brněnské hale Vodova v Králově Poli. Koná se tam Florbalový souboj univerzit.

Organizátoři chtějí přitáhnout do hlediště co nejvíce fanoušků, kteří podpoří svou univerzitu. Akce navazuje na tradici Hokejových soubojů univerzit, kde o skvělou atmosféru není nouze.

Už před rokem si pořádající organizace, MUNIE a SPS, vyzkoušely klání připravit a letos chtějí divákům naservírovat velkolepou sportovní akci. Kromě kvalitního florbalu se mohou fanoušci těšit i na pestrý doprovodný program. Otestují si v něm tvrdost a přesnost své střely, projedou se v motokáře a v různých soutěžích mohou vyhrát zajímavé ceny. 

Třešničkou na dortu je, že akce je zcela zdarma a příchozí diváci navíc u vstupu dostanou fandítka pro vytvoření pekelné atmosféry.

 

Kdo v utkání zvítězí?

Celkem hlasovalo30 čtenářů

Štítky florbal, florbalový souboj univerzit, vut, Masarykova univerzita, univerzita, Brno, Vysoké učení technické v Brně, Královo Pole

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Studentské derby. Brno čeká florbalový souboj univerzit  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.