Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Hokejový obránce Ptáček bude v kariéře pokračovat v Brně

Hokejový obránce František Ptáček bude v kariéře pokračovat v dresu Komety Brno. Devětatřicetiletý bek, který naposledy hrál za Hradec Králové, má na kontě rekordní počet 1 140 startů v nejvyšší soutěži. Kometa oznámila jeho příchod v pondělí.

Dres poraženého finalisty play off extraligy bude nově oblékat i útočník David Ostřížek, jenž pomáhal Olomouci v postupu do nejvyšší soutěže. Zpět do Brna se vrací i forvard Miroslav Holec, který naposledy hostoval v Plzni. "Ještě bychom chtěli přivést dva útočníky a jednoho obránce. Chtěli bychom také udržet kapitána Leoše Čermáka," uvedl šéf klubu Libor Zábranský.

Kometa také potvrdila, že v týmu již nebudou pokračovat brankář Jiří Trvaj, obránce Tomáš Žižka a útočníci Libor Pivko a Štěpán Novotný. Vedle Čermáka je ze stávajícího kádru bez smlouvy Tomáš Vondráček.

Zdroj ČTK

Štítky hokej, kometa, sport, františek, ptáček, brno, 2014, HC Kometa Brno, František Ptáček, Mountfield Hradec Králové, kariéra, Leoš Čermák, HC Škoda Plzeň, HC Olomouc, Miroslav Holec, David Ostřížek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejový obránce Ptáček bude v kariéře pokračovat v Brně  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.