Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hokejisté začnou České hry proti Finsku, jde o triumf v EHT

Již dnes sehraje česká hokejová reprezentace první utkání v rámci Českých hokejových her v brněnské KAJOT ARENĚ. Pořadatelé tradičně evidují největší zájem o utkání s Ruskem, kterým budou hry zakončeny. Při zápasech můžete využívat parkoviště na ulici Vojtova.

Češi skončili loni v Brně druzí, před dvěma roky turnaj ovládli a těšili se ze skvělé atmosféry v Kajot Areně. „Je tady vždycky dobrá atmosféra a hráli jsme tu dobře. Věřím tomu, že se hráči znovu vypnou k maximálnímu výkonu a proti silným soupeřům budeme hrát dobrý hokej,“ řekl Hadamczik.

„Každý tady hraje o svou nominaci pro mistrovství světa ve Stockholmu,“ doplnil Hadamczik. Hráči se mohou ještě snažit kouče přesvědčit, aby se do kádru pro šampionát vešli.

„Dali jsme šanci mladým hráčům, chceme je nechat se projevit. Čekají nás zápasy Euro Hockey Tour, která má velké jméno a sledovanost. Budeme se rvát o výsledky. Mladí hráči se snaží, co můžou, a sami vidí, v čem je mezinárodní hokej jiný," řekl Hadamczik.

Kapitánem českého týmu v Brně bude Jiří Novotný a jeho asistenty Petr Tenkrát a Petr Čáslava. Duel s Finskem se hraje od 18 hodin a přímým přenosem jej vysílá ČT Sport.

Svěřenci trenéra Aloise Hadamczik, kteří vítězství v sérii obhajují, ztrácejí nyní stejně jako Finové v tabulce na vedoucí Rusko po třech bodech. Rusové na úvod hrají se Švédskem v Jönköpingu.

Rozpis utkání Czech Hockey Games 2013

Čtvrtek 25. dubna 2013
Finsko - ČESKO, 18 hodin.

Sobota 27. dubna 2013
ČESKO -Švédsko, 14 hodin.
Rusko - Finsko, 18 hodin.

Neděle 28. dubna 2013
Švédsko - Finsko, 14 hodin.
ČESKO - Rusko, 18 hodin.

Zdroj: ČTK, www.hc-kometa.cz
Foto: Michal Eger, www.hc-kometa.cz

Štítky lední hokej, EHT, Czech Hockey Games, 2013, České hokejové hry, Brno, Finsko, Euro Hockey Tour, Rusko, hokej, Alois Hadamczik, HC Kometa Brno, Švédsko, Česko, Mistrovství světa v ledním hokeji

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisté začnou České hry proti Finsku, jde o triumf v EHT  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.