Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Kometa poprvé v sezoně bez bodu. Z Hradce si odváží porážku 5:1

Čtrnáct zápasů letošní sezony trvalo, než Kometa poprvé nebodovala. Na ledě Hradce Králové prohrála vysoko 5:1. Rozhodla především třetí třetina, ve které brněnští inkasovali hned třikrát.

 

 

Kometa nevstoupila do zápasu zrovna ideálně. Po necelých dvaceti vteřinách dorazil za Čiliaka nahození Michal Dragoun. Hradec šel do brzkého vedení. Kometa mohla na gól záhy odpovědět, Vincour však dvakrát před Rybárem neuspěl. Hrál se vyrovnaný hokej plný šancí. Kometa v závěru stupňovala tlak, až sklízela ovoce. Hrubku domácího obránce využil Jan Hruška. Prostřelil Rybára a bylo srovnáno. 

Do druhé třetiny šla Kometa s výhodou přesilovky. Využít ji nedokázala, naopak málem inkasovala.Samostatného brejku pak mohl opět využít Hruška, tváří v tvář hradeckému brankáři však neuspěl. Úspěšný nájezd na druhé straně předvedl Bulík. Hradec šel znovu do vedení.

Ve třetím dějství se brněnští snažili o vyrovnání. Nevyužili však dobré příležitosti v přesilovce, což hradečtí trestali. Postupně se trefil Jarůšek, Potulny a Pláněk. Konečné skóre se zastavilo na hranici pěti gólů. Kometa poprvé v sezoně prohrála bez zisku bodu. V tabulce však zůstává o skóre stále druhá. Třinec totiž doma překvapivě prohrál s Plzní.

Martin Šeda

Štítky FC Hradec Králové, Michal Dragoun, Jan Hruška, FC Viktoria Plzeň, HC Oceláři Třinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kometa poprvé v sezoně bez bodu. Z Hradce si odváží porážku 5:1  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.