Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Kometa dementuje facebookovou pozvánku na duel pod širým nebem

Možná jste na internetu zaznamenali pozvánku na událost, která se vztahuje k utkání pod širým nebem. Autor této dezinformace uvádí, že Kometa odehraje 26. prosince 2015 duel na fotbalovém stadionu za Lužánkami proti celku PSG Zlín. Tato informace se nezakládá na pravdě.

Jak již bylo řečeno na tiskové konferenci dne 7. května, Kometa podporuje rozlučkovou akci Petra Švancary, která se koná na legendárním fotbalovém svatostánku a rozhodně se v budoucnu nebrání pořádání hokejového zápasu pod širým nebem.

V tuto chvíli to však není téma, které by bylo na pořadu dne. „Aktivitu Petra Švancary za Lužánkami vnímáme jako srdcovou záležitost Brňanů a jižní Moravy. Rozhodně nezastírám, že jsme asi před čtyřmi lety uvažovali o Open air game a jednou z vyhlédnutých lokalit byly právě Lužánky. Tehdy se nám to ale nepodařilo dostat do pozice, kterou Petr Švancara momentálně vybudoval," nechal se slyšet majitel Komety Libor Zábranský.

O Open air game 2016 každopádně Kometa uvažuje, nicméně zatím není nic jistého a potvrzeného. „Mohla by to být parádní událost pro region a věřím, že bychom se díky této akci mohli pokusit o překonání diváckého rekordu celé extraligy. Byli bychom určitě rádi, kdyby naši fanoušci fotbalovou rozlučku Petra Švancary navštívili v co nejhojnějším počtu."

Pokud celá akce Petrovi dopadne dobře, což mu samozřejmě přejeme, tak pak teprve vyhodnotíme jestli je eventuální možnost odehrát utkání pod otevřeným nebem. Nyní se pohybujeme v rovině spekulací a dále nemá smysl na jakékoliv dotazy tímto směrem reagovat. Je to věc stále otevřená a v jednání," dodává Libor Zábranský.

Tisková zpráva

Štítky Petr Švancara, PSG Zlín, Lužánky, Brno, Jihomoravský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kometa dementuje facebookovou pozvánku na duel pod širým nebem  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.