Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V kabině hokejové Komety je covid. Tým míří do karantény a odkládá zápasy

Hokejisté brněnské Komety míří do karantény. Mužstvu se podobně jako dalším extraligovým celkům nevyhnula nákaza covidu-19. Pozitivní testy na koronavirus vyšly několika hráčům i členům realizačního týmu. Brno proto odkládá tři nejbližší extraligové duely.

Brněnský klub, který se momentálně nachází na osmém místě tabulky, informoval o nákaze covidu na svém oficiálním webu dnes. Zároveň uvedl, že neodehraje v plánovaných termínech zápasy s Kladnem, Olomoucí a Pardubicemi.

A-tým tak po konzultaci s krajskou hygienickou stanicí nastupuje do pětidenní karantény. Nejbližší utkání by se mělo sehrát v pátek 28. ledna doma proti Karlovým Varům. O náhradních termínech odložených utkání budeme informovat,“ uvedl klub v prohlášení. 

Hokejisté Brna nejsou v posledním době jediným celkem extraligy, který musel nuceně kvůli covidu pozastavit sezonu. Aktuálně se v karanténě nachází Sparta, Litvínov, Pardubice i Vítkovice, které zprávu o pozitivně testovaných členech kádru vydaly rovněž dnes.

Podezření na nákazu covid-19 se ve vítkovickém týmu potvrdilo. Na základě výsledků PCR testů jde A-mužstvo Vítkovic z rozhodnutí krajské hygienické stanice do karantény,“ uvedl ostravský klub na webu.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Vít Godla

Štítky Kometa, Brno, Hokej, Covid, Extraliga, COVID-19, karanténa, HC Kometa Brno, infekční onemocnění, HC Dynamo Pardubice, Krajská hygienická stanice, HC Vítkovice Ridera, Rytíři Kladno, HC Olomouc, HC Energie Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V kabině hokejové Komety je covid. Tým míří do karantény a odkládá zápasy  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.