Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Fotbalový Vyškov klopýtl s Táborskem a přišel o vedení v lize. Líšeň vydřela výhru

Fotbalisté Vyškova už nejsou lídry druhé ligy. V šestém druhé ligy svěřenci Jana Kameníka pouze remizovali na půdě Táborska 1:1 a přenechali první pozici pražské Dukle, jež zdolala ve šlágru Jihlavu. Jihomoravané přesto zůstávají jako jediný celek neporažený. Radost z výhry si užila Líšeň. Brňané otočili domácí duel s Varnsdorfem a vyhráli 2:1.

Vyškov zaváhal

Neporazitelnost v sezoně udržel Vyškov, který remizoval na hřišti Táborska 1:1 a z druhé pozice ztrácí na Duklu bod. Obě branky padly ve druhém dějství. Na gól hostujícího Metsoka odpověděl Dordič proměněnou penaltou. Jihočeši drží čtvrtou pozici.

Táborsko - Vyškov 1:1 (0:0)
Branky: 57. Dordič z pen. - 49. Metsoko. Rozhodčí: Batík - Dohnálek, Žurovec. ŽK: Nádvorník (trenér) - Mafwenta, Coulibaly, Štěpánek, Vintr. Diváci: 920.

Líšeň má druhou výhru v sezoně 

Líšeň ve druhém poločase otočila domácí zápas s Varnsdorfem a vyhrála 2:1. O výhře rozhodli Brňané dvěma brankami v rozmezí dvanácti minut.

Líšeň - Varnsdorf 2:1 (0:1)
Branky: 64. Vandas, 76. Lutonský - 18. Kubista. Rozhodčí: Vokoun - Kotalík, Cichra. ŽK: Jeřábek, Vajner, Čermák, Lutonský - Osaghae, Švanda. Diváci: 630

Zbrojovka vydřela výhru na Letné

Fotbalisté Brna v předehrávce 6. kola druhé ligy zvítězili na stadionu sparťanské rezervy po obratu v závěru 2:1. Pražané na Letné ještě v 81. minutě vedli, ale pak po dvou centrech otočili stav Jakubové Řezníček a Šural. Zbrojovka vyhrála podruhé za sebou a v neúplné tabulce je pátá.

Sparťanští mladíci do utkání, které se hrálo na hlavním stadionu na Letné, vstoupili lépe a v 25. minutě je po centru poslal do vedení Schánělec. Domácí útočník skóroval už pošesté v této sezoně druhé ligy.

Zbrojovka, která na jaře sestoupila z nejvyšší soutěže, se dlouho trápila, nakonec však roli favorita potvrdila. Nejprve v 82. minutě po centru čerstvé posily Mary hlavou se štěstím vyrovnal kanonýr Řezníček a podobně jako Schánělec si připsal šestý gól v ročníku. Společně se dělí o vedení v tabulce kanonýrů.

V 88. minutě po dalším centru z levé strany rovněž hlavičkou otočil skóre Šural. Sparťanská rezerva už poněkolikáté v sezoně neudržela náskok, v minulém kole při remíze 2:2 ve Varnsdorfu přišla o vedení 2:0. Z úvodních šesti kol zvítězila jen jednou.

Sparta B - Brno 1:2 (1:0)

Branky: 25. Schánělec - 82. Řezníček, 88. Šural. 
Rozhodčí: Hocek - Šimáček, Hádek. 
ŽK: Potočný, Mara, Šural, Granečný (všichni Brno). Diváci: 1087.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MFK Vyškov

Štítky Vyškov, Táborsko, Líšeň, Varnsdorf, Druhá liga, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalový Vyškov klopýtl s Táborskem a přišel o vedení v lize. Líšeň vydřela výhru  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.