Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Vyškov má do baráže dotlačit učeň Bílka či Csaplára. Boj o ligu je stále reálný, tvrdí

Fotbalisté Vyškova mají nového trenéra. Po konci Jana Trousila, jemuž zlomily vaz neuspokojivé výsledky z jarní části ligy, převzal druholigový tým Jan Kameník. Hlavním úkolem bývalého trenéra Zlína či Jihlavy bude dotlačit klub, jehož kostru tvoří hráči z Afriky, na první tři místa ligy.

Vyškov po vydařeném podzimu, který jihomoravskému celku zaručil druhou příčku v tabulce, na jaře klopýtá. Výsledkové nezdary, k nimž patřila například prohra s Prostějovem, Duklou nebo Karvinou, odnesl kouč Jan Trousil. Pozvednout tým, který naposledy remizoval před domácím publikem už s dočasným trenérem Horáčkem 2:2 se Slavii B, má někdejší asistent Josefa Csaplára, Bohumila Páníka či Michala Bílka Jan Kameník. Bývalý hlavní lodivod Jihlavy, Zlína nebo naposledy druholigové slovenské Pohronie vedl mužstvo už při pondělním tréninku.

Domluva se zrodila rychle. Stalo se tak před zápasem se Slavií B, kdy jsme si ve večerních hodinách volali s majitelem klubu. Po vzájemné komunikaci jsme se tak domluvili,“ popsal nový kouč Vyškova, jenž je aktuálně na šesté pozici v tabulce. 

Hlavním úkolem jednačtyřicetiletého šéfa lavičky bude pozvednout tým zpět na první tři příčky tabulky, jež zaručují boj o elitní soutěž. „Šance je pořád. Tým má svoji sílu. V momentu, kdy hráči budou ještě trošičku více pracovat pro celek a dodají své exkluzivní individuální dovednosti, už to bude hodně zajímavé,“ dodal Kameník.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto FC Trinity Zlín

Štítky Vyškov, Kameník, Postup, Národní liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyškov má do baráže dotlačit učeň Bílka či Csaplára. Boj o ligu je stále reálný, tvrdí  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.