Počasí dnes32 °C, zítra27 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Fotbalová Zbrojovka lovila ve Slavii. Střed zálohy vyztuží Blecha

Fotbalová Zbrojovka hlásí před startem druhé ligu novou posilu. Kádr klubu z moravské metropole rozšířil čtyřiadvacetiletý záložník Filip Blecha, který přichází na hostování z pražské Slavie. Odchovanec Bohemians už absolvoval v Brně první trénink.

Novou akvizici představila Zbrojovka při dnešním tréninku. Kouč Zbrojovky Richard Dostálek počítá, že využije hráče, který v minulosti oblékal dres Vlašimi či Táborska, už při zítřejším přípravném zápase s Podbrezovou. Blecha zatím do Brna přichází na rok a půl dlouhé hostování. V případě zájmu Zbrojovky je možné i angažmá záložníka prodloužit..

O Filipa jsme stáli dlouho, na našem seznamu vytipovaných hráčů byl hodně vysoko. Jsme rádi, že se vše povedlo domluvit a může se postupně zapracovat do našeho týmu. Je to hráč, který přinese kvalitu do středu pole, zejména směrem do ofenzivy nám zvyšuje variabilitu, navíc má i čísla. Věřím, že díky němu budeme pro soupeře ještě nebezpečnější,“ řekl trenér Dostálek.

Blecha je odchovancem Bohemians, za které v roce 2017 nastoupil ke svému doposud jedinému utkání v nejvyšší soutěži. Jedná se o druhou posilu aktuálně lídra druhé ligy, který touží po návratu do nejvyšší soutěže. Na začátku přípravy přibyl do sestavy brankář Šiman z Příbrami. Naopak klub opustil gólman Jiří  Floder (hostování Chrudim), obránce Jakub Černín (přestup Líšeň) nebo útočník Claude Lhotecký (hostování Kroměříž). V týmu už dále nebude působit stoper Kryštůfek, jenž si hledá nové angažmá. Naopak pokračovat bude na stadionu v Srbské ulici střední obránce Jan Štěrba, jemuž Olomouc prodloužila v Brně hostování do konce sezony. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto FCZ BRNO

Štítky Brno, Slavia, Zbrojovka, Přestupy, SK Slavia Praha, FC Zbrojovka Brno, Bohemians 1905, Filip Blecha, fotbal, Richard Dostálek, SK Sigma Olomouc, 1. FK Příbram, okres Tábor, Vlašim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalová Zbrojovka lovila ve Slavii. Střed zálohy vyztuží Blecha  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.