Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Fotbalisty Vyškova posílí na druholigové jaro americký záložník

Za fotbalisty Vyškova bude v druhé lize hrát posila ze zámořské Major League Soccer. Na půlroční hostování z týmu Seattle Sounders přišel devatenáctiletý americký záložník Ethan Dobbelaere. Informoval o tom web dvanáctého celku druholigové tabulky.

Mládežnický reprezentant Dobbelaere, účastník mistrovství světa do 17 let, zatím v MLS nasbíral šest startů. „Působí živě, je to křídelní hráč, které potřebujeme. Na hřišti působí dobře, jak technicky, tak čtením hry,“ uvedl kouč Vyškova Jan Trousil.

Sám fotbalista uznal, že moravské angažmá pro něj bude velkou životní změnou. „Jsem daleko od rodiny a domova, nicméně si myslím, že půjde o skvělou zkušenost. Mohu se dostat ze své komfortní zóny a spoustu se toho naučím,“ řekl Dobbelaere. „Chci mít v sezoně pozitivní vliv a dát během jarní fáze nějakých pět šest gólů. Mám za cíl pomoct Vyškovu, aby se posunul v tabulce výš,“ dodal.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Archiv MFK Vyškov

Štítky Sport, fotbal, druhá, Vyškov, Dobbelaere, fotbalista, Ethan Dobbelaere, Major League Soccer, Seattle Seahawks, Mistrovství světa ve fotbale, Jan Trousil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisty Vyškova posílí na druholigové jaro americký záložník  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.