Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zbrojovka je po výhře nad Žižkovem v čele druhé ligy

Fotbalisté Brna v osmém kole druhé ligy doma zvítězili nad Žižkovem 2:1 a posunuli se do čela tabulky národní ligy. Zbrojovka vede soutěž o bod před B-týmem pražské Sparty. Právě s pražským celkem se utká v příštím domácím utkání. Předtím ale svěřenci Richarda Dostálka míří k zápasu do Ústí nad Labem.

Brněnský tým poslal do vedení ve 23. minutě Přichystal, ještě do přestávky srovnal vlastním gólem Endl po Bazalově střele. Těsně po změně stran domácím vrátil náskok Fousek a Žižkov už podruhé nedokázal odpovědět. Pražané prohráli potřetí za sebou a patří jim 14. místo.

Z vítězství se radoval i další brněnský tým. Líšeň zvítězila včera 0:2 v Chrudimi. Branky vstřelil Silný a Málek, díky čemuž se Brňané dostali na čtvrté místo tabulky. Naopak další jihomoravský celek se po úspěších z posledních kol z bodů tentokrát neradoval. Vyškov doma podlehl Spartě B 2:3. Svěřencům Jana Trousila tak patří třináctá pozice.

Ohodnoť článek

Foto Facebook/Zbrojovka Brno

Štítky Národní liga, Brno, Líšeň, Zbrojovka, Žižkov, FK Viktoria Žižkov, AC Sparta Praha, FC Zbrojovka Brno, FK Ústí nad Labem, Richard Dostálek, Jan Trousil, Chrudim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zbrojovka je po výhře nad Žižkovem v čele druhé ligy  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.