Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Vítej zlatá Báro. Olympijské vítězce Krejčíkové gratulovaly v Brně stovky fanoušků

Do Brna dnes zavítala tenistka Barbora Krejčíková (25), která minulou neděli společně s Kateřinou Siniakovovu ovládla olympijský turnaj ve čtyřhře v japonském Tokiu. České hráčky porazily ve finále švýcarskou dvojici Bencicová/Golubicová ve dvou setech 7:5, 6:1 a získaly zlaté medaile.

Šampionka z letošního French Open dorazila do brněnského olympijského parku krátce po čtvrté hodině odpoledne za velkého jásotu příchozích, které neodradilo ani počasí, jež bylo po většinu dne v Brně oblačné. Fandové mávali zlatými balonky a hlasitě tleskali. Olympijská vítězka návštěvníkům poděkovala za podporu a uvedla, že si vzala po turnaji několik dní volna, aby se mohla o úspěch s fanoušky podělit. Pořadatelé pak pustili na velkoplošné obrazovce záznam poslední výměny finále, při kterém švýcarská tenistka nedokázala vrátit míč přes síť, čímž vypukla česká radost.

Při zápase mi to tolik nedocházelo. Když vidím nyní záběry, přijde mi to vše daleko emotivnější,“ svěřila se fanouškům Krejčíková, pro níž je zlatá medaile z deblu jedním z největších úspěchů v kariéře. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky Brno, OH, Krejčíková, Tenis, Přivání, Tokio, Barbora Krejčíková, olympijské hry, French Open, olympijský vítěz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vítej zlatá Báro. Olympijské vítězce Krejčíkové gratulovaly v Brně stovky fanoušků  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.