Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Na Generali Česká Red Run přijedou i Michal Šlesingr a Petr Pilát

Jak se udržet přes léto ve formě? Přihlaste se na Generali Česká Red Run! V sobotu 24. července budete mít jedinečnou možnost proběhnout se po biatlonové trati u Vysočina Areny a jak už je u RunCzech závodů zvykem, odvézt si na památku parádní medaili. Ambasadorem akce je biatlonista Michal Šlesingr, a účastníci tak budou mít jedinečnou šanci poměřit síly se zlatým medailistou.

Délka nejkratší trati je 2,5 km, registrovat se tedy může opravdu každý, včetně dětí. Akce je vhodná pro celé rodiny, které si chtějí užít aktivní odpoledne. Pokud se přes léto vybičujete alespoň k několika tréninkovým výběhům, nemusíte se bát ani pětikilometrové trasy. Zdatnější běžci si zvolí závod na 10,5 kilometru a podívají se do úchvatné přírody Žďárských vrchů.

Lákadlem není jen samotný běh, ale také bohatý doprovodný program. Těšit se můžete na motokrosovou show Petra Piláta. Už ve 14 letech byl díky svému back flipu zapsán do Guinessovy knihy rekordů a vidět ho naživo v akci bude rozhodně stát za to. Sami účastníci Generali Red Run budou mít možnost vyzkoušet si laserovou střelnici nebo simulátor nárazu. Po běhu si mohou všichni odpočinout v chillout zóně a svůj výkon oslavit na večerní Red Run party s DJ.

Kromě toho, že uděláte něco pro své tělo a užijete si aktivní odpoledne s dalšími sportovci, přispějete na dobrou věc. Deset procent z každé registrace bude věnováno nadaci Leontinka. Celou vybranou částku pak ještě titulární partner Generali Česká pojišťovna zdvojnásobí.

Registrace jsou otevřené na www.runczech.com.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto Generali Česká Red Run

Štítky generali, run, závod, šlesingr, pilát, běh, Generali Česká pojišťovna, Michal Šlesingr, RunCzech, Kraj Vysočina, Guinnessova kniha rekordů

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Generali Česká Red Run přijedou i Michal Šlesingr a Petr Pilát  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.