Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Mladík se opil na lačno a probudil bez zubů v Mariánském údolí

Opilecké eskapády si v mládí zažila spousta lidí. Některé však můžou být velmi nebezpečné. Své o tom dvaadvacetiletý mladík, který se ve středu v noci řádně opil a probudil se v Mariánském údolí. Nechybělo moc a dezorientovaný a vyčerpaný mladík málem umrzl.

Mladík nezačal svůj tah po brněnských restauracích zrovna chytře. Celý den před večerní jízdou totiž nic nejedl. V průběhu večera pak přirozeně následoval výpadek paměti. Probudil se až v noci v Mariánském údolí. 

Dezorientovaný mladík si nejprve uvědomil, že mu chybí zubní náhrada, kterou se chvíli marně snažil hledat. Pak zavolal svému otci do zahraničí, který mu vyčinil a poradil, ať se snaží najít nějaké lidi.

Mladík po chvíli viděl svítit v dálce světlo, tak se tam z posledních sil a v obavě, že by mohl umrznout, vydal. Cestou musel přebrodit potok. Nakonec se dostal do opuštěné budovy, kde usnul. Probudila ho až policejní hlídka, kterou do lokality vyslal telefonát mladíkova otce.

Podchlazený mladík ještě v o půl sedmé ráno nadýchal více než jedno promile.  Zachránil ho telefonát  otci. „Policisté pak se správcem objektu nalezli u potoka čerstvé stopy, které udaly směr pátrání. V době záchrany už bylo na židenickém obvodním oddělení do pátrací akce nachystáno dalších 35 policistů," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

Na svou noční anabázi tak mladý muž zřejmě dlouho nezapomene. Policisté při prohledání nejbližšího okolí našli i mobilní telefon, který mladíkovi předali.

Autoři | Foto ilustrační foto | Zdroj PČR

Štítky alkohol, opilost, výpadek, Mariánské údolí, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík se opil na lačno a probudil bez zubů v Mariánském údolí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.